INDUL A KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS

Kedves Csapatok, Iskolatársak, Családtagok, Barátok és mindazok, akik figyelemmel kísérik / kíséritek az Online Demokrácia Activity 3.0 játékot!

A verseny online szakasza lezárult, a csapatok vasárnap éjfélig beküldték az utolsó online forduló feladatmegoldásait. Most a zsűritagokkon a sor, akik már el is kezdték munkájukat és szorgosan értékelik a csapatok által beküldött anyagokat. Az eredményekre azonban még egy hetet várni kell, a pontszámokat november 30-án tesszük közzé, ekkor dől el, hogy mely csapatok jutnak tovább a verseny face to face döntőjébe, melyre december 5-én Budapesten kerül sor. A játékszabályzatunkban foglaltaknak megfelelően az első 5, legjobb eredményt elérő csapat mérkőzhet meg egymással a fődíjért, míg a hatodik csapatot a közönség szavazatai juttatják be a döntőbe. 

Most tehát a közönségen a sor: a csapatok eddigi feladatmegoldásait a csapatlapokra kattintva végig lehet böngészni - aki esetleg eddig ezt még nem tette meg! - és kiválasztani a legkedvesebb, legjobb teljesítményt nyújtó csapatot. November 30-án 12.00 óráig van lehetőség arra, hogy az így kiválasztott csapatra a verseny oldalán szavazzanak. Figyelem, egy ember csak egy szavazatot tud leadni, a szavazás azonosításhoz kötött. Igyekeztünk a család minden tagjára gondolni, ezért lehetővé tettük, hogy egy IP címről 5 szavazatot le lehessen adni, korlátlan számú szavazat leadása ugyanarról a gépről viszont nem lehetésges. (A szavazás titkos, az ott megadott adatokat az Alapítvány a személyes adatokra vonatkozó szabályozásnak megfelelően kezeli.)

SZAVAZÁSRA FEL! Legyen Ön is - legyél Te is a zsűri tagja!

Szavazz a legjobb csapatra!