Klímavoks gyűjtés - technikai segítség a feladatbeküldéshez

Kedves Csapatok!

A II. forduló egyik feladata az, hogy csatlakozzatok  gyűjtsetek klímavoksokat környezetetekben. A feladatotok az, hogy regisztráljatok az Élő bolygó honlapon és ösztönözzétek a környezetetekben élőket is arra, hogy emeljék fel hangjukat közös lakhelyünk, a Föld bolygó védelme érdekében. A feladat "megoldásaként" azt várjuk Tőletek, hogy egy (szöveges!) dokumentumba küldjétek el azon emberek névsorát, akik a csapatotok hatására csatlakoztak a kezdeményezéshez. A névsor mellett azt is kértük, kérjük, hogy gyűjtsétek össze - ugyanabban a dokumentumban - azokat a visszaigazoló e-mail-eket, amelyeket a csatlakozott személyek kapnak a regisztrációt követően.

Pontosan mit is várunk Tőletek? Fontos, hogy egyetlen szöveges dokumentumot kell beküldenetek, amelynek első részében van a névsor, utána pedig a visszaigazoló e-mail-ek első néhány sora, melyből látható a csatlakozott személy neve, illetve a visszaigazoló e-mail érkezésének időpontja. 

Tehát ennyi:

2015. október 15. 15:50 Áder János írta, <ader.janos@elobolygonk.hu>:

Kedves Barankovics István alapítvány!

Köszönöm, hogy Ön is támogatja e világméretű klímavédelmi akció célját.

 

Ismerőseitektől, barátaitoktól, családtagjaitoktól, iskolatársaitoktól, támogatóitoktól tehát azt kérjétek, hogy a visszaigazoló levélből ezt a 3 sort küldjék el Nektek. Fontos, hogy ne képformátumként, hanem szöveges formában kapjátok / kapjuk meg a "bizonyítékokat", mert - főként nagy számú csatlakozás esetén - a sok képet tartalmazó doksi mérete meghaladhatja azt a határt, amit a beküldés során fel tudtok tölteni a játék honlapjára. 

Végül még egy észrevétel: Mivel több határon túli csapat is részt vesz az O:DA 3.0 játékban, nekik szeretnénk üzenni, hogy annak ellenére, hogy a megadott irányítószámot a rendszer valószínű észrevételezni, a regisztráció sikeres lesz és a visszaigazoló e-mail is rendben megérkezik. 

 

Hajrá csapatok!