Üdvözlet az O:DA 3.0 játékában!

Szeptember 21-én este 6 órakor hivatalosan is lezárult a nevezés az Online Demokrácia Activity 3.0 versenyére. Örömmel adjuk hírül, hogy az immár harmadik alkalommal meghirdetett online társadalomismereti játékunkra a megadott jelentkezési határidőig 26 érvényes nevezés érkezett.
Bár facebook oldalunkon minden csapatot igyekeztünk külön köszönteni, de most itt, a játék hivatalos oldalán is

sok szeretettel üdvözlünk minden megmérettetést vállaló csapatot! 

A nevezési lapon azt kértük Tőletek, hogy a csapattagok adatainak megadásán kívül válasszatok egy jelmondatot, amely kifejezi a csapatotok szellemiségét. (A játékra jelentkező csapatok adatait és a választott szlogeneket megnézhetitek a csapatlapokon. Ismerkedjetek meg "versenytársaitokkal"!) Az előző játékokhoz hasonlóan mi is választottunk egy jelmondatot, ami leginkább kifejezi, hogy a Rátok váró 3 fordulóban mivel is szeretnénk foglalkozni, illetve mivel szeretnénk, hogy Ti is foglalkozzatok.

"A Föld gömbölyű - de a világ nem kerek!"

Vajon milyen témájú feladatokkal találkoztok majd a soron következő három fordulóban? Az első forduló feladataira nem kell várnotok, azokat azonnal olvashatjátok is a feladatok menüpont alatt. Ezen felül azonban további - úgynevezett "Allways online" - feladatokat is kaptok, amelyekért már az első fordulóban plusz pontokat kaphattok és a hátralévő két fordulóban is lehetőségetek nyílik a további pontszerzésekre. Figyeljetek, mert a 2. és a 3. feladat kiírásakor a folyamatos feladatok leírása is bővül majd!!!

A nagyközönség a feladatok menüpont alatt követheti nyomon a csapatok aktuális teendőit, míg a csapatok saját csapatlapjukra belépve érik majd el a forduló teljes dokumentációját. (A csapatok regisztrációja jelenleg folyamatban van.) A kiírás részletesen tartalmazza az adott forduló feladatait, a beadandó megoldások javasolt formátumát (pl. prezi, video, fotó, stb.), a beadás határidejét, valamint esetenként olyan hivatkozásokat, amelyek segítségül szolgálnak a feladatok minél jobb, színvonalasabb megoldásában. A kiírásból továbbá megtudhatjátok, hogy a zsűri milyen szempontok szerint értékeli majd a beküldött megoldásokat, és közöljük az egyes kategóriákban elérhető maximális pontszámokat is.
A csapatlapokhoz való hozzáférést a csapat - nevezés során megadott - e-mail-címére küldjük el legkésőbb szeptember 22-én 12.00 óráig. Kérjük tehát, hogy legelőször is mindenképpen ellenőrizzétek a csapat e-mail-címét, majd kövessétek a levélben leírt útmutatást a belépéshez. Amennyiben kedd délig nem érkezik meg a levél a megadott címre, úgy kérjük, hogy e-mail-ben jelezzétek ezt nekünk (teddoda@teddoda.hu) a csapat nevének és e-mail-címének megadásával. 
A csapatlapra történő belépés azért is lesz nagyon fontos, mert a forduló feladatainak megoldását itt tudjátok majd beküldeni. Egyben itt szeretnénk megerősíteni azt is, hogy csak ezen a módon és a megadott határidőig beérkezett feladatmegoldásokat tudjuk elfogadni, ezért kérjük, mindenképpen időben ismerkedjetek meg ezzel az oldallal és tüzetesen olvassátok el az ott található információkat. Különösen figyeljetek az ott (is) megadott terjedelmi korlátok betartására is!

Ha a játék során bármiben bizonytalanok vagytok, vagy bármi nem teljesen világos számotokra és olyan kérdésről van szó, amelyben a mentorotok nem tud segíteni, akkor írjátok meg nekünk kérdéseteket, problémátokat a teddoda@teddoda.hu címre, vagy halasztást nem tűrő kérdésekben munkaidőben hívjatok minket a 06-1-323-0607-es telefonszámon. 

Végül, de nem utolsó sorban: ha még nem lájkoltátok facebook oldalunkat, akkor kérünk Benneteket, hogy pótoljátok ezt, mert ezen a csatornán keresztül is sok fontos információt, adott esetben a feladatok megoldásához kapcsolódó anyagot osztunk meg Veletek! 

Mindannyiótoknak nagyon jó játékot, jó versenyzés kívánunk!

Az O:DA stáb