Vajon melyik csapat a közönség kedvence?

Utolsó fordulójának lezárásához érkezett az O:DA. A csapatok az elmúlt 2 hónapban – iskolai kötelezettségeik mellett! – rengeteget dolgoztak, gondolkodtak, írtak, szerkesztettek, filmeztek és vágtak, önkénteskedtek, fotóztak, interjút készítettek, zenét választottak, blogot vezettek, posztoltak, megosztottak, nevettek, izgultak… azaz alaposan O:DAtették magukat.

A szervezők és a játék zsűrijének tagjai is eseménydús, munkával teli heteket tudhatnak maguk mögött. A játék négy fordulója során a csapatok feladatmegoldásaikra – különböző, előre megadott szempontok alapján – pontokat kaptak, illetve kapnak. (A negyedik fordulóban elért pontszámokat december 9-én, hétfőn tesszük közzé.) A pontverseny alapján az első 5 csapat viheti haza az online forduló nyereményeit, illetve ez az öt csapat jut tovább a 2014. tavaszán megrendezésre kerülő demokrácia táborba is. A szervezők azonban – a játékszabályzatnak megfelelően – plusz egy csapat továbbjutását is lehetővé teszik, hiszen a hatodik csapatot a közönség választja ki.

Most tehát, kedves „közönség”, rajtatok a sor!

A szakmai zsűri mellett most egy héten keresztül bárkinek lehetősége nyílik a véleménynyilvánításra, kedvenc csapatának továbbjuttatására. Amellett, hogy a közönségszavazatot elnyert csapat tagjai a díjkiosztóról egy-egy háttértárolót vihetnek majd haza, ők is eljutnak a demokráciatáborba, mely egyben lehetőséget ad arra is, hogy „harcba szálljanak” a főnyereményért: a brüsszeli utazásért.

Segítsetek tehát a csapatoknak!

December 2-án 20.00 órától december 9-én 20.00 óráig van lehetőség a közönségszavazatok leadására itt. Fontos, hogy egy személy csak egyszer, és csak egy csapatra tud szavazatot leadni. Ezért alaposan fontoljátok meg, hogy melyik csapatra voksoltok, mert nincs lehetőség módosításra! Fontos, hogy a közönségszavazatok NEM KERÜLNEK BESZÁMÍTÁSRA azon csapatoknál, akik a versenyben szerzett pontjaik alapján jutnak tovább. Az utolsó forduló feladatmegoldásai december 3-ától lesznek a csapatlapokon nyilvánosan elérhetőek. A zsűri pontszámai pedig december 9-én kerülnek föl az eredménytáblára, ahol ekkor már a csapatok sorrendje is látható lesz. (Hivatalos eredmény közzététele: 2013. december 12-én várható).

Kíváncsian várjuk tehát, melyik csapat teljesítménye nyerte el leginkább a közönség tetszését! Vajon ki lesz a közönség kedvence?

Add O:DA a szavazatod kedvenc csapatodnak!!!