Vasárnap éjfélig várjuk az I. feladat megoldásait

Kedves Csapatok, Csapattagok!

Közeleg az I. forduló feladatainak beküldési határideje. Kérünk Benneteket, hogy a határidőt kísérjétek figyelemmel (erre szolgál a bal oldali blokkban látható visszaszámláló) és vegyétek nagyon komolyan. Október 11-én, azaz vasárnap éjfélig van lehetőségetek a feladatmegoldásaitok beküldésére. Az előző játékok tapasztalatai alapján azonban azt javasoljuk, hogy a beküldést SEMMIKÉPEN SE HAGYJÁTOK AZ UTOLSÓ PILLANATRA!  Számoljatok azzal is, hogy bizony a technika ördöge sokszor épp a legváratlanabb pillanatban kezdi meg áldatlan működését. Nyilván mindannyian sokat dolgoztatok az elmúlt hetekben, sok időt, energiát fektettetek a feladatok minél magasabb színvonalú megoldásába. Ne kockáztassatok tehát! Kezdjétel el a beküldést időben, és legyetek nagyon körültekintőek!.


Nehogy így járjatok!

Ugye tudjátok, hogy saját csapatlapotokra belépve, és az "Aktuális forduló beküldése" gombra klikkelve tudjátok az űrlapot kitölteni és beküldeni! Kérjük, figyelmesen töltsétek ki a feladatlapot, figyeljetek arra is, hogy az ott megadott linkek jó helyre mutassanak, alaposan ellenőrizzetek le mindent, mert a beküldési határidő után nem lesz mód azok módosítására, javítására! Ne feledkezzetek meg a közösségi oldalaitok elérhetőségeinek megadásáról sem!

NAGYON FONTOS: A feladatbeküldés sikerességéről az oldalon is visszajelzést kell kapnotok, illetve a beküldött adatokról egy másolatnak is érkeznie kell a csapat e-mail-címére. Amennyiben a beküldés sikeres, azt a rendszer azonnal "HURRÁZZA". Ha ezt a szöveget nem mégsem látjátok, illetve az e-mailt sem kapjátok meg, akkor a beküldés valamiért nem volt sikeres. Ennek oka általában az, hogy nem minden feladathoz kerül "megoldás". (Mivel az always online feladatok nem kötelezőek, ezért a beküldés annak beküldése nélkül is sikeres.) Nézzétek tehát végig újra az űrlapot és minden szükséges adatot töltsetek ki és küldjétek újra az űrlapot. Kizárólag a rendszerbe beküldött megoldásokat tudjuk elfogadni.

A beérkezett feladatmegoldásaitokat továbbítjuk a zsűri felé. Pontjaitok október 19-én, hétfőn kerülnek majd föl a csapatlapokra és jelennek meg az eredménytáblában is. A szöveges értékelést pedig október 21-éig e-mail-ben kapjátok meg. 

A második forduló feladatkiírását 2015. október 12-én, hétfőn tesszük közzé! És persze továbbra se feledkezzetek meg az "always online" feladatokról, amelyek a 2. fordulóra további teendőkkel egészülnek ki!!!

Izgatottan várjuk az O:DA 3.0 első fordulójára beküldött videókat, képeket, szövegeket!!!

További jó munkát jó játékot kívánunk mindannyiótoknak!

 

O:DA Stáb